Slide
Kuva: Mirva Mäkinen

Vuoden Kääpiösnautseri

Vuoden Kääpiösnautseri -kilpailun säännöt (voimassa 1.1.2014 alkaen )

Kilpailuun voi osallistua koira:

• joka asuu vakinaisesti Suomessa
  • jonka omistaja on Suomessa vakinaisesti asuva ja Suomen Kääpiösnautserikerhon jäsen.
    Jos koiralla on useampi omistaja, on kaikkien oltava SKSK ry:n jäseniä.
  • joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FI/FIN  rekisteriin tai EJ/ER rekisteriin.

Jokaisesta väristä palkitaan molempien sukupuolien parhaat. Näistä kahdeksasta eniten pisteitä saanut koira on Vuoden Kääpiösnautseri ja palkitaan ruusukkeella vuosikokouksessa.

Vuoden Kääpiösnautseri Veteraani, – Kasvattaja, – Tokokoira ja – Agilitykoira kilpailuissa kaikki värit ja sukupuolet kilpailevat yhdessä.
Kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun osallistutaan toimittamalla listaus huomioitavista tuloksista SKSK ry:n ilmoittamaan osoitteeseen ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Tulokset ilmoitetaan lomakkeella, mikä julkaistaan kerhon Internetsivuilla.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen yhdistyksen vuosikokousta. Täydelliset tulokset julkaistaan kerhon internet sivuilla ja Kääpiösnautseri-lehdessä vuosikokouksen jälkeen.

Vuoden Koira- kiertopalkinnot ja kunniakirjat luovutetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinnon haltija on vastuussa palkinnosta ja palkinnon mukana seuraavasta valokuva-albumista ja on velvollinen toimittamaan ne SKSK ry:n seuraavaan vuosikokoukseen.

Tulokset lähetetään seuraavan vuoden 31.1. mennessä (ilmoittautumisjärjestelmän päiväys tai sähköpostin päiväys) SKSK ry:n sihteerille (sihteeri.sksk@gmail.com). Sähköisistä lomakkeista saa kuittauksen tietojen tallennuksen jälkeen ja sähköpostitse toimitetuista sihteeriltä.

VUODEN KÄÄPIÖSNAUTSERITULOKSET VUOSITTAIN