Slide
Kuva: Mirva Mäkinen

Kääpiösnautseri-lehti

ISSN 2242-7023

Kääpiösnautseri-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa: maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa.

Lehti julkaisee sitoumuksetta alan aineistoa, lainattaessa lähde mainittava. Lehden lisäksi yhdistys julkaisee vuosittain kääpiösnautserien vuosikirjan. Lehden päätoimittaja on vastuussa ilmoituksista ja määrää niiden julkaisemisesta. Lehdellä on oikeus olla julkaisematta ei-toivomiaan ilmoituksia.

Julkaisija

A4 1/2 80€
A4 1/3 70€

Jäsenalennus 50%
Vuosisopimusalennus / 4 lehteä 10% (ei jäsenille)
Painovalmis materiaali

Ohjeet ilmoitusta varten:

1.    Kuvaresoluutio lopullisessa koossa (1:1) 300 dpi
2.    tiedostomuoto voi olla jpg tai tiff, ei siis png tai gif
3.    Kuvien väritila CMYK (4-väri) (muunna muotoon – convert to profile CMYK FOGRA39)
4.    Kaikkien dokumentin värien tulee olla CMYK-värejä, jotka sekoitetaan cyaanista, magentasta, keltaisesta ja mustasta.
5.    Jos jokin elementti menee sivun reunaan saakka (= leikkaukseen), muista PDF:ää tehdessäsi lisätä kaikki tulostusmerkit tai ainakin leikkuumerkit ja -varat (3 mm) sekä rajaus- ja kohdistusmerkit.  Jos kaikki sivulla jää reilusti aanelosen sisään, ei huolta leikkumerkeistä.
6.    Älä sisällytä profiileja pdf:ään.
7.    Sivukoko on 210 x 297 eli standardi A4.

Huom! Mikäli ilmoittaja ei ole maksanut ilmoitusmaksujaan eräpäivään mennessä, ei uusia ilmoituksia julkaista.

Ilmoitusmateriaalin toimitus ja tiedustelut:

• Tiedostona sähköpostitse viimeistään ilmestymistä edeltävän kuukauden 10. päivään mennessä osoitteella: kaapiosnautseri(at)sksk.fiDeadlinet:
    10.helmikuuta
    10.toukokuuta
    10.elokuuta
    10.marraskuuta

Lähetä kuvat mahdollisimman suurina, kuitenkin enintään 8 mb jpg-tiedostoina, tekstit rtf- tai word-tiedostoina. Epäselvissä tilanteissa kysy osoitteesta kaapiosnautseri(at)sksk.fi .

Uudet tittelit

Uudet tittelit lähetetään osoitteeseen tittelit.kaapiosnautseri@gmail.com. Kuvan lisäksi seuraavat tiedot 1) koiran tittelit 2) koiran virallinen nimi 3) kasvattajan nimi 4) omistajan nimi.

Varmista, että kuva on riittävän suuri, yleensä vähintään 800 kt. Nettikuvat ovat liian pieniä julkaistaviksi. Jos haluat käyttää aiemmassa lehdessä julkaistua kuvaa, kerro lehden numero. Nimeä kuva koiran virallisella nimellä.

Julkaisemme kerhon jäsenten omistamien ja/tai kasvattamien koirien tittelit.

Jos koiran titteleiden määrä on kovin suuri, lehti pidättää oikeuden korvata eri maiden valio- tai voittajatittelit nimikkeillä MultiCH tai MultiW. Jotta uusin titteli tule näkyviin, merkkaa se lihavoinnilla tai alleviivauksella.