Slide
Kuva: Mirva Mäkinen

Vuoden Kääpiösnautseri

Vuoden Kääpiösnautseri -kilpailun säännöt (voimassa 1.1.2014 alkaen)

Kilpailuun voi osallistua koira:

  • joka asuu vakinaisesti Suomessa
  • jonka omistaja on Suomessa vakinaisesti asuva ja Suomen Kääpiösnautserikerhon jäsen (kilpailuun oikeuttavien tulosten syntymisvuonna). Jos koiralla on useampi omistaja, on kaikkien oltava Suomen Kääpiösnautserikerhon jäseniä.
  • joka on rekisteröity Suomen Kennelliiton FI/FIN-rekisteriin tai EJ/ER-rekisteriin.

Jokaisesta väristä palkitaan molempien sukupuolien parhaat. Näistä kahdeksasta eniten pisteitä saanut koira on Vuoden Kääpiösnautseri ja palkitaan ruusukkeella vuosikokouksessa.

Vuoden Veteraani-, Kasvattaja-, Agilitykoira-, TOKO-koira-, Rally-Toko-koira-, Nose Work-käppänä ja Koiratanssi-kääpiösnautseri -kilpailuissa kaikki värit ja sukupuolet kilpailevat yhdessä.

Kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun osallistutaan toimittamalla listaus huomioitavista tuloksista lomakkeella, mikä julkaistaan kerhon internetsivuilla tai sähköpostitse. Tulokset lähetetään seuraavan vuoden 31.1. mennessä (ilmoittautumisjärjestelmän päiväys tai sähköpostin päiväys) SKSK ry:n sihteerille (sihteeri.sksk@gmail.com). Sähköisistä lomakkeista saa kuittauksen tietojen tallennuksen jälkeen ja sähköpostitse toimitetuista sihteeriltä.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen yhdistyksen vuosikokousta. Täydelliset tulokset julkaistaan kerhon internetsivuilla ja Kääpiösnautseri-lehdessä vuosikokouksen jälkeen.

Vuoden Koira -kiertopalkinnot ja -kunniakirjat luovutetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinnon haltija on vastuussa palkinnosta ja palkinnon mukana seuraavasta valokuva-albumista ja on velvollinen toimittamaan ne SKSK ry:n seuraavaan vuosikokoukseen.

VUODEN KÄÄPIÖSNAUTSERITULOKSET VUOSITTAIN