Slide
Kuva: Sanni Oikarinen

Kotia etsivät / Kotia tarjotaan

Tälle sivulle voi ilmoittaa uutta kotia etsivät vanhemmat pennut / aikuiset koirat, kuten myös jos haluat tarjota kodin vanhemmalle pennulle / aikuiselle koiralle:

Ilmoita koiran tiedot (syntymäkuukausi ja -vuosi, väri, sukupuoli) tai millaista kotia olet tarjoamassa ja yhteystiedot osoitteeseen sksk.kotisivu@gmail.com

Tämä palsta on vain kanava kotia etsiville/kotia tarjoaville. SKSK ry ei ole vastuussa ilmoituksista eikä ilmoittajien ehdoista/hinnoista yms.

ilmoitukset poistetaan 3kk jättämisen jälkeen jos muuta ei ilmoiteta.

Kotia etsivät vanhemmat pennut (reilusti yli luovutusikäiset)
Kotia etsivät aikuiset koirat
Koti tarjolla kääpiösnautserille
Tarjotaan koti aikuiselle käppänälle
Olemme yli 60 kymppinen pariskunta ja haemme aikuista käppänää lenkkikaveriksi ja kotikoiraksi. Koirakokemusta on kolmesta muustakin rodusta (bokseri, hoffi ja cavalieri),  mutta viimeisin oli käppänä, joka nukutettiin alkuvuonna 14,5 vuoden iässä. Tämän aivan upean rodun vaikka vanhemmallekin edustajalle (tai kahdelle) voisimme tarjota loppuelämän kodin pk-seudulla luonnon lähellä.
Olli Uotila
P.0443601991

Aikuiselle kääpiönautserille tarjotaan kotia 

Olen 66-vuotias päivittäin sauvakävelevä torniolainen, jolla on aiemmin ollut airiskamut Uula ja Jesse. Nyt olen ollut yli vuoden ilman koiraa ja tullut siihen tulokseen, että liikunta on paljon mielekkäämpää kaverin kanssa. Taatusti koira on kaikessa mukana, eikä yksin tarvitse olla.

Terv. Arto Junttila arto.junttila@pp.inet.fi


Hei, tarjoan kotia nuorelle tai aikuiselle kääpiösnautserille

Asun Kittilässä metsän reunassa erinomaisten ulkoilumaastojen tuntumassa. Haluaisinkin saada nyt ulkoiluun ja vaellukseen koirakaveria. Tähän astinen kokemukseni on 20 vuoden ajalta siperianhuskeista. Viimeisimmän menetimme vuosi sitten 10 vuotiaana.

Piia Arponen
Yhteydenotot
p. 0440619996

Tarjoan kotia nuorelle aikuiselle koiralle
Asun helsingissä puistomaisessa kaupinginosassa, jossa loistavat mahdollisuudet koiran kanssa lenkkeilyyn. Alueella myös paljon koirakavereita.

Viimeisin koira meillä oli Kääpiösnautseri n. 5 vuotta sitten.
Koira tulisi kotikoiraksi. Se saisi kulkea mukana mökkireissut ja vähän joka paikkaan mihin koiran saa ottaa mukaan, myös töihin aina välillä.
Koiran pitäisi tulla hyvin toimeen ihmisten kanssa ja myös muiden koirien kanssa.
T. Raino Rinne
Puhelin: 040 562 7420