SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

Uutta kotia etsivät kääpiösnautserit / Uusi koti tarjotaan

Tälle sivulle voi ilmoittaa uutta kotia etsivät aikuiset kääpiösnautserit kuten myös jos haluat tarjota kodin aikuiselle kääpiösnautserille:
Ilmoita koiran tiedot (syntymäkuukausi ja -vuosi, väri, sukupuoli) tai millaista kotia olet tarjoamassa ja yhteystiedot SKSK ry:n sihteerille sihteeri(at)sksk.fi 

Tämä palsta on vain kanava kotia etsiville/kotia tarjoaville. SKSK ry ei ole vastuussa ilmoituksista eikä ilmoittajien ehdoista/hinnoista yms.

ilmoitukset poistetaan 3kk jättämisen jälkeen jos muuta ei ilmoiteta.


Uutta kotia etsivät

 15.2.2018

Molemmat koirani etsivät uutta kotia. Mielellään samaan perheeseen molemmat, mutta ei voi liikaa vaatia, niin jos hyvät perheet molemmille kuitenkin....

Kääpiösnautseri Riku, valkoinen, syntynyt 12/2010. Terve. Tulee toimeen lasten kanssa. Reipas lenkkikaveri. On asunut maalla aikoinaan ja pysynyt pihassa. Omaa vähän kyllä riistaviettiä. Isokokoinen. Ei ole koskaan käynyt näyttelyssä. Hammaskivi ollut ongelmana, ei muuta. Tykkää maata vieressä, sylissä, mutta metsässä pinkoo sitten siitäkin edestä. Kaikkiruokainen.

Norfolkinterrieri Sulo, leikattu uros. Syntynyt 5/2013. Terve. Tulee toimeen lasten kanssa. Laiskempi kuin snautseri mutta lenkkikaverin saa oikeinkin. Ei niin uskollinen pysymään pihassa kuin snautseri. Meni aina naapuriin syömään herkkuja kun asuttiin maalla...... Ei sairauksia. Kaikkiruokainen. Merkkausviettiä ollut jonkun verran.

Riitta-Leena Heikkinen, Kajaani
0445899892

 


Uusi koti tarjotaan

 8.3.2018

Hei

Voimme tarjota uutta kotia ok-talossa Helsingissä nuorelle koiralle.

Aikaisemmin meillä on ollut pari bruxgriffonia.

Pekka Salin

0414418043