SUOMEKSI
IN ENGLISH

Suomen Kääpiösnautserikerho ry - Finska Dvärgschnauzerklubben rf

EU:n yleinen tietosuoja-asetus, SKSK ohjeistus

EU:n yleistä tietosuoja-asetus astui voimaan  24.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen käsittelyn osalta. Suomen Kääpiösnautserikerhon on asettanut toiminnalleen seuraavat ohjeet tietojen käsittelyyn.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste on luettavissa SKSK kotisivuilla osassa jäsenyys , kasvattajat ohjeistetaan näyttämään rekisteriseloste ja pyytämään lupa tietojen tallennukseen jos halutaan liittää koko pentue kasvattajan liittämänä.

Terveys- ja jalostustietojen käsittely:
SKSK ry:lle toimitetut silmätarkastuslausunnot skannataan ja tallennetaan salasanan takana olevaan pilvipalveluun niiltä osin kun niissä on joku sairaus jonka jälkeen ne tuhotaan, puhtaat tuhotaan saavuttuaan koska silmätarkastustiedot on tallennettuna jalostustietokantaan-

Kaikki SKSK ry:lle toimitetut koirien sairaustiedot jotka saapuvat sähköpostitse tallennetaan salasanan takana olevaan pilvipalveluun, postitse tms. tulleet skannataan, tallennetaan salasanan takana olevaan pilvipalveluun ja paperit tuhotaan.

Jalostustarkastus ilmoittautumislistat pidetään tallessa 1 kk tarkastuksen jälkeen ja sitten tuhotaan. Jalostustarkastus-pöytäkirjat skannataan ja tallennetaan salasanan takana olevaan pilvipalveluun ennenkuin lähetetään tarkastettavan koiran omistajalle.

Luonnetestien ilmoittautumislistat pidetään tallessa 1 kk luonnetestin jälkeen ja sitten tuhotaan.

SKSK ry:n hallituksen päätös 22.5.2018